POHJOLAN VALO


Olen kirjoittanut seuraavan kirjoituksen ryhmään Suomen Galaktinen Liitto noin vuosi sitten jossa se otettiin hyvin vastaan. Laitan sen nyt tähänkin ryhmään.  Kaikkien on hyvä tietää asiasta sillä Pohjolan Valo ennustuksen on pelätty aiheuttavan sotaa. Tässä palanen historiaa jossa kerrotaan myös Uus-natsien Pohjolan Valo agendasta ja siihen liitettävään satanismista. 


Pohjolan Valo ennustuksesta ja Kalevan kansasta aina silloin tällöin puhutaan facebookissa ja muualla somessa. Ihmisten pitää tietää mitä sillä oikeasti tarkoitetaan ja tässä käyn läpi sen merkitystä. Kerrotaan siis että Blavatsky olisi sanonut kreivitär Watchmeisterille että valo tulee suomesta ja tämä olisi sitten kerrottu Pekka Ervastille. Jos asia todella olisi niin tärkeä ja paikkaansa pitävä, siitä aivan varmasti olisi jätetty Blavatskyn tai Alice Baileyn tuotantoon edes jonkunlaista mainintaa, mutta ei ole muuta kuin suusanalinen huhu. Olen lukenut Blavastkya ja Baileya jo 20 vuoden ajan ja tässä tietoa siitä, mitä kirjoissa oikeasti sanotaan.


Ultran nettikolumneissa on Erik Gullmanin kirjoitus jossa hän toteaa, että tuskin ilmestyy Ultraa ilman viittauksia Pekka Ervastin persoonaan. Toisille hän on musta maagikko, homo ja teosofian pettäjä, toisille Suomen merkittävin teosofinen kirjailija, henkinen Opettaja ja Uuden uskonnon perustaja. Tämän kirjoittaja kuuluu ensimmäiseen ryhmään sillä pääasiassa Ervast on ainoastaan suomentanut Blavatskyn kirjoituksia eikä ole niitä itse kirjoittanut. Tähän ongelmaan törmää usein somessa kun laittaa teosofisia kirjotuksia jakoon, niin suomalaiset eivät ymmärrä kunnolla englantia ja tässä nyt kaikki on kerrottu suomeksi. Lisäksi Ervast oli isänmaallinen ja en todellakaan pidä häntä luotettavana kertojana millekään Blavatskyn ennustuksille. Mileestäni hän on laittanut sanoja toisen suuhun ja uskon vahvasti ettei Blavatsky ole koskaan sanonut mitään pohjolasta tulevasta suomen valosta. Jos pohjolan valo oikeasti ja todella olisi totta, niin siitä aivan varmasti olisi jätetty kirjallisuuteen edes jotain vihjeitä, mutta ei ole. Pelkkä suusanallinen ilmoitus jota väitetään valheellisesti Blavatskyn sanomiseksi ja  ilmiselvästi on laitettu sanoja Blavastkyn suuhun. Pekka Ervast oli isänmaallinen kuten osa hänen seuraajansakin jotka pääosin ovat vanhoja eläkeläisikäisiä miehiä ja joilla kuitenkin riittää virtaa postitella someen jos vaikka jonkunlaisia teorioita pohjolan valosta, ketään kuitenkaan nimeämättä.


Käydään siis nyt läpi mitä oikeasti löytyy Blavastkyn ja Baileyn kirjallisesta tuotannosta. Rajatiedosta tietäville Alice Baileyn teoksia ei tarvitse selittää, mutta niille jotka vielä eivät tiedä voidaan kertoa, että Tiibettiläinen Ylösnoussut Mestari Djwhal Khul on kirjoittanut kirjat käyttäen Alice Baileya kanavanaan ja tuonut opetukset Shamballasta. Ensin Mestari Djwhal khul käytti kanavanaan  H.P. Blavatskya ja kutsui sitä opetusten "valmisteluvaiheeksi" ja sen jälkeen hän käytti Baileya välineenään telepaattisesti. Baileyn kirjat ovat ajattoman viisauden uusin tulkinta ja esitys. Ne sisältävät opastuksen nykyajan ihmiselle hänen kehityksensä eri vaiheissa oman henkisen luontonsa paljastamiseksi ja ihmiskunnan ja maailman ongelmien ratkaisemiseksi ja uuden Vesimiehen aikakauden henkisen kulttuurin luomiseksi.


Djhwal Khul on Tiibettiläinen Mestari joka opettaa muinaista esoteerista Aikain Viisautta. Hän on Henkisen Hierarkian, tai Veljeskunnan, tai Mahatmojen Mestari jotka määritellään ihmiskunnan henkioppaiksi muinaisessa kosmisessa, metafyysisissä ja esoteerisissa perusteissa jotka muodostavat maailman suuret filosofiat, mytologiat ja henkiset perinteet. Djhwal Khul työskentelee edistääkseen planeetan henkistä evoluutiota.  Hänen tarkoituksensa on esoteeristen opetusten paljastaminen jotka ovat arvokkaita henkisille oppilaille.


Tässä lainaus  Alice Baileyn kirjasta Externalisation of the Hierarchy jossa kerrotaan, että pahuuden voimat ovat vallanneet Suomen muiden maiden myötä. Tämä on ainoa kerta kun suomi mainitaan Baileyn koko tuotannossa. Sanasta sanaan sanotaan, että pahuuden voimat ovat vallanneet Ranskan, Belgian, Hollannin, Norjan, Suomen ja Romanian.


Siteeraus alkuperäisenä englanniksi löytyy:

https://www.lucistrust.org/online_books/the_externalisation_the_hierarchy_obook/section_two_the_general_world_picture_part8


Kirjassa Destiny of the Nations kerrotaan, että Valo tulee Venäjältä ja sanotaan, että Venäjä on erikoisen mielenkiintoinen ihmiskunnan kannalta koska se on kahden säteen alainen. Egon säde on seitsemäs ja persoonallisiuuden säde on kuudes. Näin ollen on meneillään suuri konflikti fanaattisen kuudennen säteen julmuuden  välillä  ja kuudennen säteen hallinnan ja henkisen vahingoittamattomuuden välillä joka on perusaate kansallisessa ideologiassa. Näin ollen myös oikeellisuus heidän henkisessä motossa joka on vielä tiedostamaton mutta joka toimii huomattavasti niiden keskuudessa jotka voivat nähdä sisäiseen todellisuuteen. Motto on "Minä yhdistän kahdella tavalla". Heidän tehtävänsä, joka kehittyy kun he tulevat oikeampaan ymmärrykseen, on yhdistää Itä ja Länsi ja myös pyrkimys henkisyyteen, sekä myös fanatismi joka aiheuttaa julmuutta ja ymmärrystä joka aiheuttaa rakkautta, yhdistää materialismi ja pyhyys, materialistisen hallinnan ja epäitsekkyyden mystisten ja henkisesti suuntautuneiden kesken, ja tämä kaikki on lausuttu erikoisella tavalla. Suljettujen rajojen takana tämän mystisen ja  upean maan henkinen konflikti on kehittymässä ja harvinainen mystinen henki ja ihmisten todella uskonnollinen suuntautuneisuus on ikuinen takuu että todellinen ja elävä uskonto ja kulttuuri tulee vihdoin esiin. Venäjältä -  Arjunan symbolista erikoisessa mielessä - tule esiin uusi ja maaginen uskonto josta olen niin usein kertonut. Se tulee olemaan suuri ja välitön lähentyminen joka tulee tapahtumaan ihmiskunnan ja Hierarkian välillä. Näistä kahdesta henkisestä voimasta joista Valo hohtaa, Itä säteilee Länteen ja koko maailma tulee tulvimaan oikeudenmukaisuuden Auringon säteilystä. En viittaa tässä mihinkään poliittiseen ideologiaan vaan suureen henkiseen uskontoon joka tulee näyttäytymään ja keskittymään henkiseen Valoon jota pidetään korkeana venäläisenä uskonnon edustajana - hän on mies jota monet venäläiset ovat etsineet ja joka perustelee kaikista muinaisimman ennustuksen.


Tämän kaikista muinaisimman ennustuksen voi lukea alkuperäisenä englanniksi Lucistrustin sivulta https://www.lucistrust.org/online_books/obooks_the_destiny_the_nations/2_the_nations_and_the_rays



Kirjassa Changing Esoteric Values - Foster Bailey (Foster Bailey oli teosofisen seuran sihteeri ja naimisissa Alice Baileyn kanssa ja teki myös yhteistyötä Mestari D.:Kn kanssa) kirjoittaa ja jatkaa, että  Okkulttinen Hierarkia, kun he pitivät maailman olosuhteista, päättivät ohjata merkittävän virran uuden aikakauden henkisen voiman käytettävissä olevasta elävästä vaikutuksesta venäläisiin ihmisiin. Se oli suuri hengellinen kokeilu, he lähettivät oppilaita Venäjälle ja keskittivät ajatusvoimansa Venäjälle, ja Venäjä sekoitettiin aivan uuden aikakauden voimiin. Hämmästyttävän lyhyessä ajassa miljoonat ihmiset saivat mahdollisuuden hengelliseen kirkkaaseen synnyin  oikeuteensa tämän maailman planeetalla jollaista ei ole ennen nähty ja josta tiedämme sivistyneen historiamme ennätyksessä. Hierarkkinen kokeilu Venäjän kansan kanssa on nykyään suuri hengellinen menestys huolimatta siitä, että tuon suuren maan sivilisaatio ja sen ihmiset ristiinnaulitaan nyt niiden keskuudessa, jotka stimulantin takia vaipuivat  messias kompleksiin. Kokeilu meni harhaan. ja se on meidän ongelmamme, mutta enemmän ongelmia venäläisille kuin meille. Sitten Venäjältä tulee, kuten on ennustettu, uuden uskonnon visio koko ihmiskunnan hyväksi. Ja päivä tulee, kun kolme suurvaltaa, Venäjä, Yhdysvallat ja Ison-Britannian kansainyhteisö, seisovat yhdessä koko ihmiskunnan hyväksi.



Baileyn kirjoista löytyy monia toteutuneita ennustuksia. Kirjat on kirjoitettu neljäkymmentä luvulla. Esimerkkinä toteutuneista ennustuksista vaikkapa kirjasta Education in the New Age, Ylösnoussut Mestari Djwhal Khul on sanonut, että meditaatio tulee olemaan osa opetussuunnitelmaa kouluissa ja näin on käynyt Englannissa jossa vuonna 2015  meditaatio on tullut osaksi opetussuunnitelmaa. Muidenkin maiden pitäisi ottaa oppia Englannin esimerkistä, sillä Dalai Lama on sanonut, että jos jokaiselle kahdeksanvuotiaalle opetettaisiin meditaatiota, väkivalta häviäisi maapallolta yhden sukupolven aikana. Mestarien sanat ovat tosia ja relevantteja. Alice Bailey on kirjannut ne juuri kuten Mestari haluaa. Muistan lukeneeni jostain että Bailey olisi ollut rasistinen Blavatskya kohtaan tämän venäläisyyden takia, mutta siitä huolimatta hän on kirjannut kaiken kuten Mestari on sanellut. Myös Suomessa meditaatio on tullut valinnaiseksi oppiaineeksi kouluissa viime vuonna.


Myös muista lähteistä olen lukenut Valon tulevan Venäjältä ja tässä Rudolf Steinerin kertomat sitaatit:


Russia's destiny.according to Rudolf Steiner, in the year 3,500 A.D. humanity will reach its destiny in russia. then her civilization will be based in brotherhood, inspired and moulded by the marriage of the Cosmic Spirit to the human soul.the Russian soul at that time will receive a special faculty of remembering past lives. this will provoke a dimming of individual thought, creating a vacuum of the mind made ready to reserve cosmic thoughts. at that time young Russians will say to themselves "I feel the eternal in me passing from life to another. it kills my effort of thought which is pushed aside. but the thoughts of the gods stream into me and spread over the grave of my thoughts".

A Pilgrims Guide to Planet Earth. A travelers handbook & New Age directory 


https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00806765.2020.1832916

Steiner and Russia


Sharing some of the central assumptions of the Russian idea, chiefly Russia’s role of leading humanity’s spiritual development, Steiner envisioned a special role for Russia, for he believed that of all nations Russia was best fit for the task of embodying the spirit of the next cultural epoch, which he called the epoch of the ‘Spirit Self’ (das Geistselbst). According to him, the Russians possessed special characteristics and morals that were crucial for the world’s development to the next stage: “selflessness, a sense of community, patience and an ability to accept higher truth” (Maydell 2005, 142). This made the Russians the people of Christ, of which Vladimir Solov′ev was the purest and most beautiful representation (Steiner 1982b, 186).


During the war years, Steiner argued that the special characteristics of the Russians were proof that they represented the embryo of the new coming civilization of the sixth cultural epoch. The nature of Russia’s young and effervescent spirit, according to Steiner, was also what made it receptive to the ‘Christ impulse’ (der Christus-Impuls). The continual influx of the Christ impulse, argued Steiner, meant that Christ was present in the Russian people on a spiritual level, leading their thoughts and feelings in the right direction (Steiner 1982b, 185–186). Steiner (1981, 44, 49) also continuously emphasized the importance of “sending up thoughts to the spiritual world,” to help bring about the right development and highlighted prayer as a genuine Russian trait



Tässä myös toinen lainaus mainitusta kirjasta:


Sai Baba made a prediction about the Soviet Union approximately twenty years ago. He said that the Soviet Union are not the communists, they are the ones who are "coming next". Edgar Cayce predicted over forty years ago,that the next great religion would come from the Soviet Union and that they would one day be the hope of the free world. These are amazing prophecies,given that just thirty years ago we were dealing with a Soviet Union under Kruschev, and dealing with the Cuban missile crisis.


From the book: Dr Joshua David Stone The Complete Ascension Manual: How to Achieve Ascension in This Lifetime



Blavatsky itse on kirjoittanut, että "Okkulttinen filosofia opettaa, että jo nyt, aivan silmiemme alla, uusi rotu ja rodut valmistautuvat muodostumaan ja että Amerikassa muutos tapahtuu ja se on jo hiljaa alkanut." (HPB, "Salainen oppi", osa 2, s.444)

Olemme nykyisen Aryan Kali Yugan eli pimeän 5000 vuoden jakson lopussa. Tätä seuraa valon aikakausi. Jopa nyt silmiemme alla uusi rotu tai rodut valmistautuvat muodostumaan, ja juuri Amerikassa muutos tapahtuu ja on jo hiljaa alkanut. Tämän rodun mentaliteetti muuttuu ja se siirtyy kohti täydellisempää hengellistä olemassaoloa.

***


Mesikämmenen blogi, Pekka Siitoin ja Pohjolan Valo


Pohjolan Valo ennustuksen on pelätty aiheuttavan sotaa. Tässä palanen historiaa. Kirjoitus on peräisin Mesikämmenen blogista, jota ei enää valitettavasti ole, mutta tallessa on tämä kirjoitus. Kirjoituksen on kirjoittanut julkisuuden henkilö Vesa Iitti alias Tapio Kotkavuori. Hän oli Setin Temppelin jäsen eli vasemman polun eli satanismin kulkija ja Turun Hengen seuran jäsen. Olen säilyttänyt tämän kirjoituksen ja tässä siis Pohjolan Valon merkitys Uusnatsien mukaan.... Minä en todellakaan tällaista ideologiaa tue vaan ainoastaan välitän ja kopioin mitä on kirjoitettu.


Sivu mistä juttu on kopioitu on ollut seuraavassa linkissä, joka ei enää kuitenkaan toimi:

https://mesikammen.wordpress.com/tag/pohjolasta-nouseva-valo/


Mesikämmen on saanut käsiinsä Turun Hengentieteen Seuran salaisista arkistoista dokumentteja, jotka tuovat tähän natsiufokuvioon nyt aivan uuden kotimaisen ulottuvuuden. Nämä tiedot on Mesikämmenelle julkaistavaksi antanut vuonna 2010 uudelleen perustetun Turun Hengentieteen Seuran johtokunta.


Siitoin sai tehtäväkseen siirtää Vril-yhteisön toiminnan Suomeen, joka kylmän sodan aikakautena oli strategisesti otollisessa paikassa idän ja lännen välissä. Saksalaisten luomaa kontaktia toisien ulottuvuuksien henkisiin olentoihin (ja heidän teknologiansa tutkimista ja käyttöä) oli tarkoitus kehittää eteenpäin nyt ennen kaikkea Turussa ja Vehmaalla. Siitoin filmi oy ja sen alaiset yritykset olivat tässä skenaariossa peite ufoteknologian kehittämiselle, hengentieteen seura taas ryhmä asian henkisen puolen toiminnalle. Koko operaatio oli osa suurempaa operaatiota, jonka tarkoituksena oli hyökätä Neuvostoliittoon ja muihin kommunistisiin maihin niin ufoilla kuin myös maagisen sodankäynnin keinoin. Tämä kaikki kuului suureen henkiseen aikakausien skenaarioon, jossa pelissä oli ihmiskunnan henkisen kehityksen edistäminen.



Vril-yhteisön jäsenet antoivat Siitoimelle tässä skenaariossa hyvin tärkeän roolin ja mandaatin, koska he näkivät teosofi Helena Blavatskyn ennustuksen “pohjolasta nousevasta valosta” tulevan Siitoimessa todeksi. Vaikka Blavatsky ei suoranaisesti kuulunutkaan Vril-yhteisöön, jakoi niin Blavatsky kuin Vril-yhteisökin saman henkisen maailmankatsomuksen juurirotuineen ja maailman henkisine kehityslinjoineen kaikkineen. Blavatskyn monivuotinen työtoveri, kreivitär Constance Wachtmeister, tapasi kotimaisen teosofian suuren nimen, Pekka Erwastin, Tukholmassa kesäkuussa 1903. Tuossa tapaamisessa kreivitär kertoi Erwastille seuraavaa:


Tulee aika, niin vaikea koko maailmalle, että kaikki ihmiset ovat vähällä kadottaa tasapainonsa, ja teosofitkin, jotka ovat saaneet niin paljon henkistä valoa, kysyvät itseltään ja toisiltaan toivottomina, mitä teosofia oikeastaan on ja mikä on Teosofisen seuran tehtävä maailmassa? Kaikki tuntuu pettävän jalkojen alla ja pimeys vallitsee maailmassa. Muistakoot teosofit silloin kääntää katseensa Pohjolaa kohti, sillä Suomesta tulee valo. Niin sanoi madame Blavatsky.


Ei ole sattumaa sekään, että Suomen kuuluisin selvänäkijä Aino Kassinen piti Siitointa parhaimpana oppilaanaan. Siitoin oli ennustettu “Pohjolasta nouseva valo” ja Kassinen tiesi tämän.


Tämä ennustus yhdistettynä Siitoin filmi oy:n ja Turun Hengentieteen Seuran toimintaan sai Neuvostoliittoa nuoleskelevan Kekkosen ja hänen hallintonsa kauhun valtaan. Oli hyvässä muistissa, että vaikka natsit auttoivat sodan aikaan Suomea tukineen, niin he myös polttivat ja hävittivät Lapin lähtiessään maasta. Kekkonen epäili, etteivät avaruuden arjalaiset pystyisi ufoineen kuitenkaan kaatamaan suurta Neuvostoliittoa, ja hänen kaljulleen nousi kylmä hiki kun hän mietti, miten pahasti Lappi tällä kertaa tulisi poltetuksi ja hävitetyksi. Kekkonen päätti, että Siitoimen missio piti abortoida sen alkumetreille.



SUPOn agentit kävivät säännöllisesti urkkimassa hengentieteen seuran toimintaa ja heille oli selvää, että Blavatskyn ennustukset olivat käymässä toteen. Kommunismin vastaisen taistelun toinen suuri aalto alkaisi pian Suomen Turusta, jossa kaikessa hiljaisuudessa oltiin Kaskenkatu 1:ssä kehitetty ufoteknologiaa ja vahvistettu yhteyksiä toisten ulottuvuuksien antikommunistisiin olentoihin. Nuo olennot vain odottivat, että ihmiskunnan keskuudessa jossain päin maailmaa noustaisiin sellaiselle henkiselle tasolle, että aika olisi kypsä ihmiskunnan avoimeen auttamiseen henkisen ja materiaalisen kommunismin vastaisessa taistelussa. Erityisen toivon ufo-olennot asettivat tässä tilanteessa Pekka Siitoimen harteille.



Siitoimelle, Pohjolan valolle, oltiin varattu tässä suunnitelmassa myös uuden rodun luomiseen liittyvä tärkeä tehtävä, kuten oheisesta Kursiivin oikeudenkäynnin aikaisesta Kansan Uutisten lehtileikkeestä epäsuoraan paljastuu. Sivumennen, Siitoin totesi näistä ufo-naisista teoksessaan Ufot, uskonto ja paholainen seuraavaa:


Naiset ovat yleensä joko erittäin vaaleita, tai erittäin tummia, sekä iholtaan, että hiuksiltaan. Naisten lantio on yleensä leveä, ja kauniisti muotoutunut. Iho on läpikuultava ja ohut. Huulet ovat myös ohuet ja katse on terävä. Tukka on voimakas ja kaunis. Naiset ovat erittäin siististi pukeutuneita ja heistä saa erittäin hygieenisen kuvan. Naiset kävelevät hauskan sipsuttavasti lyhyin askelin suoraryhtisesti.



Tässä tilanteessa Kekkosen hallinto järjesti salaliiton, jossa Kursiivin kirjapainoon tehtiin murhapolttoisku, ja josta sitten syytettiin Siitointa. Tämä salaliitto toimi ja Siitoin sai täysin poliittisin perustein 5 vuoden vankeustuomion. Siitoin totesikin Kursiivin oikeudenkäynnin aikana olevansa “salaliiton uhri”. Samaan syssyyn ulkoasiainministeriö asetti toimintakiellon kaikille Siitoimen perustamille järjestöille. Taantumuksen voimat olivat ottaneet erävoiton suuressa kosmisessa henkien taistelussa.


***


Sum Summarum


Näin siis Pohjolan Valosta. Ottakaa hyvät ihmiset asioista ensin selvää, ennen kuin postittelette someen tai puhutte jossain muualla. Baileyn kaikki kirjat voi lukea ilmaiseksi netissä Lucis Trustin sivulla ja myös rajatiedon kirjastossa on kaikki Baileyn kirjat ilmaiseksi lainattavissa. On myös huolestuttavaa jos joku joka tietää historiasta ja Pekka Siitoimesta sattuu kuulemaan näitä ennustuksia. 


Isänmaallisuudesta Blavastky on kirjoittanut ja kertonut seuraavaa hänen sisäiselle ryhmälle: Isänmaallisuus ja suuret teot kansallisessa palveluksessa eivät korkeimmasta näkökulmasta ole kokonaan hyvästä. Ihmiskunnan osan hyödyttäminen on hyvä asia, mutta sen tekeminen muun osan kustannuksella on paha. Sen vuoksi isänmaallisuudessa jne. hyvään sisältyy myös paha. Sillä vaikka korkeamman egon sisin olemus on puhdas, ulkoinen puoli voi olla likainen. Siten tuollaisten "aineettomien" innoitusten sisältämä hyvä ja paha painautuvat auriseen verhoon, ja korkeampi ego ottaa pahan karman, vaikka se on täysin syytön siihen. Niinpä kummatkin vaikutukset hajoavat kuoleman jälkeen universaaliseen mieleen, ja jälleensyntymässä ego lähettää uuteen persoonallisuuteen säteen, joka on se itse, ja kärsii siinä. Se kärsii itsetietoisuudessa, jonka se on luonut omien karttuneiden kokemustensa avulla.



Monet ovat sanoneet, että he eivät ymmärrä Blavatskyn tai Baileyn kirjoituksia ja sanotaan, että Mestari ilmestyy kun oppilas on siihen valmis. Täytyy olla jonkun verran valaistunut, että opetukset ymmärretään ja kirjoja lukiessa on hyvä lukea ajatuksella ja meditoida sanojen tarkoitusta. On hyvä myös pyytää Mestari D.K:lta apua sanojen tarkoitukseen ja luoda yhteys Mestariin. Samalla tavalla puhuu myös Mestari Morya sillä hän opettaa Zen Mestarin tavoin. Usein sanonnat eivät ole loogisia mutta alitajunnassa sanat ymmärretään. Monet ovat pyytänet apua ja pyytäneet ohjeita opetusten yksinkertaistamiseen, mutta tällä tavoin Mestari suojaa opetustaan ja herättää oppilaan avaimet tietoisuuteen.



Gaia on nousemassa viidenteen dimensioniin ja siihen ei mitenkään kuulu isänmaallisuus. Tietoisuudella ei ole kansalaisuutta. Kuten Blavatsky on todennut uudesta juurirodusta niin hän viittaa sillä Indigoihin ja kristallilapsiin jotka ovat henkisempiä kuin aiemmat juurirodut ja heihin tuskin vetoaa mikään tuollainen kolmannen dimensionin ennustus. Ylösnousseet Mestarit eivät ole Suomen Valon ennustuksen takana mitenkään.  Suomi ei ole mikään henkinen maa jos verrataan esim. Intiaan tai Tiibettiin. Sanomattakin on selvää, että Blavatsky ja Alice Bailey toivat kirjoituksillaan Valon juuri Intiasta ja Tiibetistä. Suomessa ei myöskään ole pyhiä paikkoja kuten esim. Stonehenge, Mexicon ja Egyptin pyramidit, Mount Shasta, Arunachala jne eikä myöskään ko. paikkoihin liittyvää henkistä kulttuuria. Suomessa ei myöskään ole valaistuneita yksilöitä ja varmuudella on voin sanoa tietäväni ainoastaan yhden joka on saavuttanut jonkin asteista valaistumista. Intiassa ja Tiibetissä valaistuneita riittää. En ole tässä ryhmässä huomannut puheita Mestareista saati sitten Mestarien inspiroimaa sanomaa. Myöskään puheita Valaistumisesta en ole huomannut. Silloin kun saavuttaa Samadhin tai viidennen dimensionin (miten tahansa sitä haluaa kutsuakin, mutta sama fiilis ja tarkoitus niillä on), niin ymmärtää että kaikki ovat yhtä eikä millään kansalasiuudella ole merkitystä. Vaikuttaa myös hieman egoistiselta että Valo tulee jostain kansakunnasta. Valaistuneet yksilöt ovat aina myös hyvin nöyriä.


Pohjolan Valosta ei siis kannattasi paljoa huudella, sillä suojelupoliisi ja presidenttitasolla ollaan oltu historiassa asiasta huolestuneita. Hyvät hyssykät ja hyvänen aika sentään eihän vastaavaa natsi ja satanismi propagandaa voi katsoa hyväksyvällä silmällä. Olen huomioinut myös, että Valotyöntekijät tai itseään Valotyöntekijöiksi kutsuvat ovat ottaneet osaa ko. Siitoimen propagandaan ja alkaneet julkisesti väittää, että Suomen tulisi olla isompi ja että osa Ruotsista ja Venäjästä kuuluisi Suomelle. Todella uskaliasta alkaa päästellä mitään vastaavaa ottaen huomioon maailman epävakaan tilanteen. Jokainen kuitenkin voi rukoilla, että Mestari DK:n kertoma ennustus Venäjästä toteutuisi piakkoin ja että Venäjältä tulisi esiin se rakkaudellinen puoli mistä siteerasin. En osaa sanoa varmasti, mutta tuskin suojelupoliisi on lopettanut Pohjolan Valo ennustusta jakavien seuraamista, sillä Turun Hengentieteen Seura toimii vieläkin. Fiksuimmat henkilöt ovat tajunneet lopettaa Pohjolan Valosta postittamisen sen jälkeen kun olen tuonut näitä faktoja esiin somessa. Suurin osa jotka jauhavat pohjolan Valosta eivät edes ole kiinnostuneita teosofiasta eivätkä ole koskaan edes lukeneet sanaakaan teosofiasta tai Blavatskysta. He eivät myöskään ole kiinnostuneita itsensä kehittämisestä tai valaistumisesta. Avoin keskustelu heidän kanssaan ei ole mahdollista. He eivät ole koskaan meditoineet tai jos ovat, niin eräskin henkilö heistä kertoi että on kerran kokeillut Zen meditaatiota ja sanoi sen olevan kauhein kokemus hänen elämässään. Kyseessä on punaniska perusjunttien uskomus. Heillä on ollut monia keskusteluforumeita somessa, mutta ne on lakkautettu koska niissä oli paljon riitaa, eikä fiksuimmat ihmiset hyväksyneet heidän propagandaansa. Foorumeilla ei myöskään saanut keskustella mistään rauhan ja rakkauden sanomasta vaan kaikki vastaavat mielipiteet poistettiin.


Kuten sanottu, Suomi ei ole mikään henkinen maa eikä Suomesta löydy paljoakaan suomen kielellä kirjoitettua henkistä kirjallisuutta. Pekka Ervast on siis suomentanut teosofisia kirjoja, mutta muu hänen tuotannostaan ei ole teosofiaa. Suomessa on myös ongelmana se, että monet ihmiset eivät ymmärrä englantia. Internetin Pohjolan Valo ryhmissä on henkilöitä jotka ovat vasta heränneet henkisyyteen eivätkä tiedä paljoakaan henkisyydestä. On harmi että näihin ryhmiin ei voi vapaasti osallistua keskustelemalla ja kertoa muistakin vaihtoehdoista, sillä kirjoituksia sensuroidaan. Jos keskustelu olisi avointa, niin aivan varmasti moni ei enää niihin osallistuisi. On myös ikävä tosiasia, että Suomen, teosofian ja Blavatskyn maine pilataan tällaisella. 


Itse olen käynyt Stonehengellä, Mexicossa kaksi kertaa ja Venäjän Pietarissa (St. Petersburg) olen ollut neljä kuukautta. Englannissa henkisyys näkyy mm. siinä että esimerkiksi Salisburyn turisti infossa ja muissakin paikoissa myydään julkisesti postikortteja joissa on viljapeltokuvioita. Mexicossa ihmiset ovat sydämellisiä ja telepaattisia. Mexico ei ole vaarallinen kaupunki kuten väitetään, vaikka toisaaltahan se on yksi ja sama joka maassa, että niin metsä vastaa kuin sen huudetaan ja kivoille ihmisille ollaan kivoja. Venäjällä taasen minulla oli ennakkoluuloja, että siellä on köyhää ja että Pietarissa on katulapsia ja että ihmiset ajelevat siellä Ladoilla. Todellisuus oli kuitenkin toinen sillä Pietarissa ei ole katulapsia ollenkaan tai ainakaan minä en niitä nähnyt lainkaan neljän kuukauden aikana. Venäläiset ajelivat Hummereilla ja muilla kalliilla autoilla ja kaikilla oli merkkivaatteita päällään. Venäläiset olivat myös todella ystävällisiä ja sydämellisiä.


Venäjällä tapahtuu kummia mutta positiivisessa mielessä. Niin kuin Mestari D.K. sanoi niin Venäjän Egon säde on seitsemäs eli Seremoniallista Magiaa. Olin itse kuusi vuotta sitten neljä kuukautta Pietarissa ja ihmiset siellä olivat todella ystävällisiä. Esimerkiksi kun odotin asemalla junaa ja olo ei ollut kaikista parhain, niin venäläinen nainen tuli näyttämään minulle sydäntä jonka hän muodosti sormillaan. Kun kerroin tästä muille venäläisille, niin he totesivat vaan, että sellaista täällä tapahtuu.


Venäjällä olin menossa hotelliin ja en ollut huomannut pyytää ovikoodia hotelliin eikä ovessa ollut soittokelloa ja alkoi pelottaa pääsenkö sisään ollenkaan. Yksi ohikulkija huomasi ahdinkoni ja sanoi minulle että Let's use some Magic (käytetään magiaa) ja hän näppäili ovikoodin joka toimi. Leukapielet loksahti kyllä alaspäin hämmästyksestä että magia tosiaan toimii. Hän oli pelkkä ohikulkija eikä varmasti ennakkoon tiennyt ovikoodia.



Entisaikaan sanottiin, että Ylösnousseita Mestareita on hankala tavoittaa. Tesofia.netissä on tästä myös Blavatskyn kirjoitus aiheesta. Ajat ovat nyt kuitenkin muuttuneet. Mestarit ovat jokaisen tavoitettavissa joka hetki ja joka päivä. Kenenkään ei tarvitse ansaita heidän huomioitaan eikä heidän parantavaa energiaa, aktivointeja tai myötätuntoa. Jokainen voi nousta 12:sta dimensioniin ja tuntea heidän värähtelyn, tietoisuuden, ja Ylösnousseen Mestarin energian. Ottakaa yhteys Mestareihin ja tietäkää, että teistä tulee Mestareita maaplaneetalla.  Itse olen tavannut Mestari Djwhal Khulin ensimmäistä kertaa tietoisesti jo 15 vuotiaana unessa tässä inkarnaatiossa.


Kirjassa Things to come, Foster Bailey siteeraa Mestari D.K:ta kertoen hänen sanoneen, että jättäkäämme antagonismi, antipatiat, vihat ja sosiaaliset ja uskonnolliset eroavuudet ja ajatelkaamme meitä kaikkia yhtenä perheenä ja yhtenä ihmiskuntana. Rakkaus on energia joka on elämän voima aurinkokunnassa, planeetassa ja itsessämme. Rakkaus on kakista voimakkain energia maailmassa, mukaan lukien planetaarinen fyysinen maailma. Rakkaus, joka tunnetaan nykyisessä tietoisuustilassamme, on vain osa rakkautta, jonka sielumme tuntee ja jonka avulla sielumme elää. Esoteerikkoina pystymme saamaan sielun tietoisuutta ja tulla rakkautta säteileviksi.


Tällä hetkellä facebookissa on kaksi eri ryhmää jotka väittävät Valon tulevan Pohjolasta. Toinen on uus-natsi ja saatanallista propagandaa ja toinen taas jotain epämääräistä mistä en ole varma mikä on heidän tarkoituksensa. Voitte ottaa itse selvää tutustumalla näihin linkkeihin:


Valo tulee Pohjolasta ryhmä jossa varmaankin on myös hyvää tarkoittavia ihmisiä, mutta jos tietäisivät koko kertomani Pohjolan Valon historian, niin tuskinpa osallistuivat enää keskusteluun.

https://www.facebook.com/groups/793835744367520

Valo tulee Pohjolasta

 Lisäksi tässä ryhmässä kirjoittaa ja ylläpitää henkilö joka on julkisesti sanonut seuraavalla videolla ettei edes tiedä mitä Pohjolan Valo tarkoittaa:

https://www.youtube.com/watch?v=LOScJpqQXI8

RTV esittää: Paulin pakeilla Susanna Miettinen. Kohdassa 23:55.


siitä huolimatta ettei edes tiedä mistä puhuu on vaan ilmeisen pakko huudella jotain Pohjolan Valoa.


Olen yrittänyt pitää artikkelin ilman henkilökohtaisuuksia ja nimeä mainitsematta, mutta itsepähän julkisesti kerrotte asioistanne, joten kaikki on julkista. En kovin mielelläni mainostaisi seuraavia linkkejä, mutta pitäähän asiasta puhua ja muidenkin nähdä postitteluja kun niitä poistellaan satunnaisesti somesta. Joten tässä todistusaineistoa.


Toinen ryhmä tässä satanismista jotka kutsuvat itseään Valonkantajiksi:


https://www.facebook.com/valonkantajatkirja

Lightbringers of the North / Valonkantajat


Katsokaa myös ko. ryhmässä olevat kuvat ja tutustukaa muutenkin ryhmään niin aukeaa tämä toinen versio Pohjolan Valosta.


https://www.facebook.com/thpodcast/photos/a.1554355397909556/5783835404961513/

Light comes from Finland


https://www.facebook.com/valonkantajatkirja/photos/a.455408101286105/2089659974527568/


Satanistit siis kutsuvat itseään Valonkantajaksi ja niin myös New Age Valotyöntekijät. 

Käytä siis harkintaa ja erottelukykyä

Henkinen harkinta tarkoittaa "ymmärtää tai tietää jotain Hengen voiman kautta. – – Se sisältää ihmisten todellisen luonteen sekä henkisten ilmentymien lähteen ja merkityksen havaitsemisen”

(So use discerment It means “to understand or know something through the power of the Spirit. … It includes perceiving the true character of people and the source and meaning of spiritual manifestations”)

*

In America's Theosophical page there is mentioned also Light of North prediction and there is also mentioned that  Theosophical readers might be intrigued by the citation from H.P. Blavatsky on the cover: “The light will come from Finland.” This quotation cannot be found in any of HPB’s written texts:

Lightbringers of the North: Secrets of the Occult Tradition of Finland


There is an emerging interest in Western esotericism in Finnish academia. Scholarly research has focused particularly interest in Finnish artists who were inspired by esotericism.

The authors of Lightbringers of the North have an ambitious goal of providing a thorough account of Finnish esotericism, mainly through individual histories. While this is virtually impossible within one book, the authors offer an impressive contribution to the discourse on esotericism and New Age movements in Finland. Although the book is aimed at a general audience, it is also likely to be useful for scholarly researchers.

Theosophical readers might be intrigued by the citation from H.P. Blavatsky on the cover: “The light will come from Finland.” This quotation cannot be found in any of HPB’s written texts. Its source is Blavatsky’s friend the Countess Constance Wachtmeister (1838–1910), who met Pekka Ervast (1875–1934), a pioneer of the Finnish Theosophical movement. According to Ervast’s memoirs, she told him about HPB’s prediction that there will be light coming from Finland in difficult times.

*


Haluaisin julkaista tämän kirjoituksen kummassakin Pohjolan Valo ryhmässä ja aloittaa avoimen keskustelun. Kumpikaan tuskin julkaisisi tätä koska haluavat pitää kiinni omasta agendastaan. Toisaalta  en halua saada kimppuuni natseja ja satanisteja vaikka minulla on kokemusta heistäkin kuinka käännyttää heidät Valoon. Valo kuitenkin voittaa aina pahan. Kirjoitustani saa kopioida ja jakaa vapaasti varsinkin jos resonoit sen kanssa. 


Ainoa varma asia on se, että Valo ei tule Pohjolasta tai Suomesta ja tässä on Mestarin sana Valosta kerrottu joka pitää paikkansa.



Ystävyydellä rauhalla ja rakkaudella <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit