Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä


Seuraa Valkoista Peuraa blogissa on julkaistu seuraava kirjoitus. Kirjoitusta on jaettu useassa fb ryhmässä ja monet ovat vastailleet viestiin julkisesti, että huijari/henkilö josta artikkelissa puhutaan on nimeltään Anita De Coteau. Varokaa siis huijareita.


Muutamat sitaatit blogi kirjoituksesta tässä, lue loput itse blogista:


https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2022/12/henkinen-sumutus-huijareita-henkisissa.html?m=1


Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta…


Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.  Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla. 


Mitä enemmän sain selville kyseisestä huijarista, niin sen enemmän alkoi keissi kiinnostaa ja sen enemmän minulle myös selvisi, miten hyvä hän on huijaustyössään. Sanonkin monelle niin, että jos kyseessä olisi ”Toope”, niin hän oli jäänyt kiinni jo aikoja sitten ja uhri olisi jo heti kättelyssä arvannut, että jokin tässä nyt mättää. Taitavan huijarin merkki on se, ettei kaikki uhrit edes tiedä olevansa huijauksen uhreja. Onneksi joidenkin huijausyrityksen uhrien oma intuitio sanoi, että nyt on jokin pielessä ja huijarilla jäi sillä kertaa rahat saamatta.


Keskustelin keissistä rikosuhripäivystyksen ja uskontojen uhrin ry:n. Pariin otteeseen juttelin myös rikospoliisituttavani kanssa, siitä mitä rikosnimikkeitä tässä tapauksessa täyttyy sekä siitä mitä minä ja uhrit voisivat tehdä asialle. Tutkimusteni jälkeen otin yhteyttä tavoittamiini huijarin uhreihin ja kerroin heille vaihtoehdoista. Lupasin, että kirjoitan aiheesta syväluotaavan ja kattavan blogikirjoituksen, eli tämän, jota tässä nyt parhaillaan luet.


Itse toimin useammassa henkiseesä facebookryhmässä ylläpitäjänä, joten syynään profiilit hyvin tarkkaan läpi ja kuulen hyvin nopesti ryhmäläisiltä, jos joku epäilyttävä tyyppi on liikkeellä. Ilmoittelen asiasta myös muiden ryhmien ylläpitäjille, jos olen saanut selville jotein häiritsevää.


Varsinkin korttitulkintapiireissä juorut liikkuvat erittäin nopeasti. Huijarit ilmiannetaan heti muutaman päivän sisällä yp:lle tai ryhmän seinälle. Myös ne asiakkaat, jotka jättävät maksamatta tulkinnan tekijälle. Eli niitä huijareita löytyy myös palvelun ostajista.


Mitä tehdä, jos olet joutunut huijauksen kohteeksi tai epäilet sitä


Ota yhteyttä tai tee ilmianto sosiaalisen median alustan ylläpitoon


Monessa sosiaalisen median alustassa on mahdollisuus tehdä ilmianto asiattomasta julkaisusta tai huolestasi ryhmässä toimivaa palveluntarjoajaan kohtaan. Monet palveluntarjoajat mainostavat itseään esim. facebookryhmissä jolloin voit tehdä ilmiannon ryhmän ylläpitäjälle yksityisviestinä.


Rikosilmoitus tai vinkki poliisille


Jos olet joutunut huijarin uhriksi, niin aina saa tehdä rikosilmoituksen poliisille. Sen pystyy tekemään helposti netissä. Jos sinulla on huijarista materiaalia kuten messengeriin kirjoitettuja tai lähetettyjä ääniviestejä, niin pidä ne tallessa ja liitä ilmoitukseen tarpeellisiksi katsomia kuvakaappauksia viesteistä. Poliisi päättää sitten lähtevätkö he tutkimaan tapausta enemmän. Poliisin pitää kuitenkin ottaa kaikki ilmoitukset vastaan ja haastatella rikoksen tekijää, joskus jo se pelästyttää huijarin lopettamaan toimintansa, kun saa tietää, että hänestä on tehty rikosilmoitus.


https://poliisi.fi/tee-rikosilmoitus


Jos itse et ole joutunut rikoksen uhriksi, mutta olet huomannut epäilyttävää toimintaa tai läheisesi on joutunut rikoksen uhriksi niin voit aina tehdä huoli- ilmoituksen läheisestäsi tai antaa poliisille vinkin epäilyttävästä toiminnasta.


Tiedä, kiinnitä huomiota ja varoita


Kun itsellä on kokemusta huijauksen uhriksi joutumisesta tai on teoreettista tietoa tekniikoista, niin sitä osaa kiinnittää automaattisista huomiota epäilyttäviin seikkoihin, jolloin välttyy usein huijauksilta. Jos havaitset saman huijarin mainoksia, jonka uhriksi olet aikaisemmin joutunut, niin voit aina yksityisviestillä varoittaa uusia asiakkaita tästä tyypistä.


esim. facebookissa, kun potentiaaliset uhrin kommentoivat uhrin mainospostausta, niin voit varoittaa asiakkaista yksityisviestillä ja kertoa oman kokemuksesi kyseisestä henkilöstä. Se on sitten kuulian vastuutta ottaako siitä onkeensa vai ei. Rohkeus ottaa yhteyttä voi pelastaa uuden uhrin taloudelliselta ja henkiseltä vahingonteolta. 


*


Kyseisen henkilön profiilia voi vapaasti katsoa mitä hän kirjoittelee julkisesti:


https://www.facebook.com/anita.decoteau


profiilissa on useampaan kertaan viitattu alkoholin käyttöön ja julkisesti kirjoiteltu miten hän menee ryyppäämään tai ottaa konjakkia kun hänelle on tullut niin paha olo tekemänsä tulkinnan jälkeen.


Hän on myös ollut juontamassa Astral-TV:n suoria lähetyksiä ja siellä hän on julkisesti sanonut, että Suomen rajojen kuluisi olla isommat ja että osa Ruotsista ja Venäjästä pitäisi kuulua Suomelle. Tuo on kiihottamista kansanryhmää vastaan.


Lisäksi hän on kirjoitellut harhaisia juttuja koronarokotuksista ja sanoo, että jos ihmiset ottavat koronarokoteen, he muuttuvat roboteiksi. Kutsuisin henkilöä enemmän lähinnä harhanäkijäksi kuin selvänäkijäksi.


*


Nyt hänen profiiliinsa on hän laittanut viestin, että häntä on somessa haukuttu ja paneteltu ja että hän vie asian poliisille ja nostaa kunnianloukkaussyytteen.En tiedä viittaako hän tähän blogiin muta tässä ei kunnianloukkaussyyte täyty ja hänestä puhutaan niin paljon muissakin paikoissa ja hän suututtanut niin monet ihmiset.


Itse olen jo aiemmin ilmoittanut poliisille ja SUPOlle kaikki hänen viestinsä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja hän on jo itse poliisin seurannassa.


Seuraa Valkoista Peuraa blogissa kehotettiin ilmoittamaan poliisille mikäli on joutunut huijarin kohteeksi, niin ilmoittakaa polisille sillä  joskus jo se pelästyttää huijarin lopettamaan toimintansa, kun saa tietää, että hänestä on tehty rikosilmoitus.


Hän myös kirjoittaa nyt, että häntä kohtaan oltaisiin kateellisia. En tunne minkäänlaista kateutta häntä kohtaan vaan lähinnä sääliä ja eihän ketään saa kohdella tavalla joka on valkoisen peuran blogissa mainittu. Minulla ei ole mielipidettä rokotteista ja minulle on aivan sama ottaako joku rokotuksen vai ei. En tiedä puhutaanko joissain muissa paikoisa sitten hänen rokotevastaisuudestaan.


Lisäksi hän on esiintynyt televisiossa ohjelmassa nimeltään Stadi vs Lande joka on visailuohjelma jossa kysytään kaikenlaisia kysymyksiä. Mikäli hän olisi aito selvänäkijä niin kaipa hän yksinkertaisiin kysymyksiin osaisi vastata oikein ja tietäisi vastauksen. Näin ei kuitenkaan ohjelmassa käynyt vaan hän hävisi kilpailun.

Lisäksi kun hän juonsi Astral TV:n ohjelmaa hän kertoi itse kysyneensä astrologilta neuvoa koska hänen laulu-uransa lähtee nousuun. Jos hän kerran on selvänäkijä kuten väittää, niin kaipa hän itse näkisi ja tietäisi vastauksen kysymättä muilta.


Valkoisen Peuran postauksissa ja kommenteissa mainittiin toiminnan olevan myös egoistista. Hän on profiiliinsa kirjoittanut niin paljon 3D juttuja ja kaikkea egoistista, että mistään henkisestä kehittymisestä ei voi puhua, Hän on Astral TV:ssä myös sanonut hänen olevan Mestarin tasolla, mutta ei todellakaan ole eikä minkäänlaista Itsensä oivaltamista/tuntemista ole hänen jutuissaan, vaan 3D tason juttuja. Egoistista on myös heti sanoa syyttävänsä ihmisiä kunnianloukkauksesta.


Profiilista hän on nyt poistanut viestinsä, mutta niin siellä on lukenut mitä tähän niistä kirjoitin.


Kannattaa lukea myös tämä viestiketju:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16275267/anita-de-coteau


Mikäli hän aikoo edelleen tehdä kanteen kunnianloukkauksesta, niin tuossa viestiketjussa on noin 30 henkilöä jotka puhuvat totta. Hänestä ei pidetä ja ilmeisesti hän ei ota mitään vastuuta siitä mitä suustaan päästelee.


Tuossa viestiketjussa jonka linkitin mainitaan myös, että hän matkii muita. Ehkä muutkin intuitiiviset ovat huomanneet, että hänellä ei kuitenkaan ole todellista tietämystä ja kokemusta asioista. Hän on matkinut tähän blogiin kirjoittamia juttuja. Se mitä tapahtuu "Inner Planeissa" Ylösnousseiden Mestarien kanssa on aivan eri asia kuin matkia ja kirjoitella ilman kunnollista tietämystä.  En ihmettele yhtään, että Mestarit haluavat suojella opetustaan eivätkä kunnolla kerro vaan opettavat Zen Mestarien tavoin. Anita De Coteau ei ole Valon puolella vaikka niin väittää ja hänen toiminnastaan riittää esimerkkejä niin paljon, että on jo korkein aika lopettaa se. 


Ja tässä oli kyse huijarin esiin tuomisesta ja siitä, että ihmiset ottaisivat yhteyttä suoraan poliisiin jotta toiminta saadaan loppumaan. Huijari itse sanookin ottavan yhteyttä poliisiin. Terve järki ja vastuun ottaminen omista puheista paikallaan.









Kun on kyse vaikkapa epäkohdasta johon toivotaan parannusta niin seuraava kuva kertoo enemmän:...





Laitan vielä lainaukset tuosta suomi24:n ketjusta tähän, niin selviää paremmin millainen henkilö on kyseessä jos joku ei avannut linkkiä. Tässä sitä riittää "kunnianloukkauksia".


Ihana Valon ihminen, ajattelin hänestä. Vaan kyllä on käsitys muuttunut. Kaikesta kaiken, jopa Universumin lait tuntuu tietävän. Koronaviruksellakin on henki. Kun kyseenalaistat, joudut boikottiin.Mitään virheitä ei ilmeisesti näe itsessään. Puhumattakaan että myöntäisi koskaan olevansa väärässä. Sanoo että minun käsitykseni ovat omiani. Itse julistaa kaikille "omat" käsityksensä.

Juu. Luulee itsestään ny vähän liikaa. Ilmeisesti joku noussu tuonne päähän.

Yllätyin kriittisyydestään jos kyseenalaistaa hänen juttujaan. Näin erehdyin kerran tekemään, vaan matelemaan en rupea edessään.

Anita ei ole selvänäkijä vaan viihdyttäjä. Hän ei ole koskaan ole ufoa nähnyt.

Sanoi telkkarissa juuri että Trump jatkaa presidenttinä. Täysi hullu, tuollaiseen tyyppiin ihmiset tuhlaa rahojaan ja hybässä lykyssä vielä Kelasta saatuja.

Anita on nyt tehnyt itsestään yli-ihmisen ,käyttää hyväksi sairaita,yksinäisiä ja henkisesti sairaita ihmisiä. On myös jakanut fb-sivuillaan ihan sairaita mielipiteitään . Miksi tälläinen ihminen saa olla astraltv:ssä jakamassa ihmisille vääriä uhkakuvia ym..

Olen seuraillut hänen polkuan ja voin sanoa ettei vakuuta minua. Höpisee ihmisille mitä haluavat kuulla. Kanavoi ufoja ja ei ole koskaan edes nähnyt. En tuhlaisi häneen rahojani

Tämä Anita De Coteau on erikoinen persoona ja näyttää itse uskovansa omaavansa näkijän taitoja. Usko on toki itsessään hyvä asia mutta harhaluuloisuus itsestänsä on jo hämmentävää ja moni näyttää kuitenkin uskovan tähän astraltv höpö höpö ohjelmaan. Tämä Anita on ennemminkin surullinen tapaus, katselin hänen esitystänsä tänään astraltv: ssä ja tyttö on hieman harhaluuloinen omista näkijän taidoistansa sillä niistä en nähnyt mitään..... puhui niitä näitä..... voi voi ..... ja ei ole yksin sillä soittajien tarve uskoa on surullista nähdä.

Ei ole mitä esittää. Matkii muita. Kirjoittaa ja puhuu salaliittoteorioista joihin itse uskoo. Totuus olisi paikallaan.

Lainasin kauan sitten isot suumat Anitalle v.2015.2016 hän lyhensi vähän,mutta on vieläkin velkaa 900e.Kirjoitin hänelle äsken ja annoin eräpäiväksi 31.3.2022. Täysin huijari ja pitää muka parantavan konsertin toukokuussa taas!

Hänestä huokuu mielenterveyden epätasapaino.

Ei ole niin valo ihminen, todellisuus aivan muuta. Juoruaa ja panettelee muita. Valehtelee, keksii ja kyselee asiakkaalta, sen mukaan sanelee vastaukset. Astral lähetyksissä sain selko kuvan.Sanelee profetioita, joita salaliittoteorioissa pyörii.Toistelee ulkomaisia kirjoituksia galaktisista, ominaan. Laulajana ja viihdyttäjänä keskiverto.Ulkoinen olemus suttuinen.

Tämä Anita oli visailu ohjelmassa ”stadi vastaan lande”, siinä se oli ainakin reilu muita kohtaan kun ei käyttänyt osaamistaan pelatessa. Vastaukset meni päin…

Ei ole valon ihminen, on paljon tummempi sävy hänessä.

Anita de Coteau on ihmisten hyväksikäyttäjä ja hitusen huijariakin sekä narsismia. Lainasin hänelle yli 10 v. sitten rahaa 1.CD-levyyn.Hän lyhensi hieman ja unohtti. Vasta nyt viime keväänä kiristin ja vaadin loppuja.Kyse ei ollut pikkusummasta. T.X-tamperelainen

”Jos sul on velkaa, niin laita se vaan ulosottoon” (lähde löytyy viimeiseltä riviltä viestissä). Näin sanoo A C. Tajuaakohan tuo mitä se ulosotto on… olisi helpompi maksaa vain itse ne lainanlyhennykset, kuin, että ulosotto käy tilillä nostamassa rahat korkoineen, maksaa ne ja laittaa sitten vielä ulosottomaksut päälle… toivottavasti kukaan ei noudata hänen neuvoaan
ATOMIstudio: Anita De Coteau - Yliluonnollinen Uusi Maailma osa 2 1.11.22

Olet niin oikeassa.Nainen luo kamalaa karmaa ja olen ollut hänen uhrinsa.Lainasin kauan sitten rahaa ja olin sinisilmäinen hölmö.Sain kerjätä velkaa takaisin vuosien jälkeen.Anita ei kunnioita itseään vanhempia ...Joka kuoppaa kaivaa muille, lankeaa siihen itse.Odotan sitä päivää.

Samoin ajattelin!
Hömppä oon ,mutta kun rahastus alkaa todenteolla useampaa tapaa hyväksikäyttäen ei se enää voi olla mikään hyvä Enkeli,joka on tullut auttamaan meitä ihmispoloisia tänne maankamaralle,niinkuin hän itseään nimittää.
Maksoin yhden etä hoidon 40€ kyselin sitten jatko hoitoa mutta pyysin että palaan myöhemmin hoidon tilaukseen kun saan taas rahaa.
Ei hänelle käynyt. Hän ilmoitti aloittavansa hoitoni heti ja maksu sitten kun saan rahaa.
Ei neuvoteltu sopiiko se minulle,vaan ilmoitus maksa 40€ kun saat rahaa.
Ensimmäinen hoito oli 30min 40€ puhelin keskustelulla.
Nyt ei mitään edes soittoa vaan hän laittoi minut kuulema hoito piiriin?? 40€
Varoitan! Nyt hänellä on kerjuu Facebook sivuilla enkelin kuvan myötä.
Siinä on tili no. Ja ilmoitus 3 lapsen yh. Äiti tarvitsee apua. Voit auttaa laittamalla rahaa tilille?? Paljon on ihmiset jo laittaneet.... miten hän voi jatkaa tällaista rahankeruuta?

Niin todellisuudessa aivan erinäköinen kuin facen kuvissa. Ja keksii ennustuksia omasta päästään ja rahastaa niillä ihmisiä. Älkää menkö retkuun.

Haparoiva ihminen voi aina lohduttaa kolhiintunutta egoaan sillä, että on valon lapsi ja kaikki muut on väärässä.

Jaa netissä itse keksittyjä juttuja ja henkisiä satuja -----> Omaksu lähdekritiikittä näkemyksiäsi tukevaa new age mambojamboa
-----> Tule kyseenalaistetuksi
-----> estä kyseenalaistajien kommentit, sano että he on pimeydessä ja palvelee jotain salaliittoa
----> uhriudu
-----> kerää ympärillesi samoin ajattelevien hovi
-----> vahvistakaa yhteistä harhaanne siitä, että olette erityisen tiedon äärellä olevia valon lapsia
-----> kultti


Tää peruukkipää on oikeasti aika pimeä.
Sääliksi käy sitä pientä tyttöä joka varmasti jää ilman vakaita kasvuolosuhteita, kun mamma liihottaa pitkin maailmaa new age-p*askan perässä. Kai tää tuoreinkin lapsi hylätään jossain kohtaa isällensä, niinkun muidenkin lasten on kanssa toiminut että saa toteuttaa rauhassa hörhöilyjään ja lisätä ylivalotettuja kuvia naamakirjaan. Siinä samalla voi sit esittää suurtakin hyväntekijää mummoille ja papoille.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit