Kun nyt nuo satanistit ovat aktivoituneet ja julkaisevat kirjojaan tuon tuosta ja levittävät natsi propagandaa ja Pohjolan Valo ennustusta, niin herää kysymys mikä on toiminnan takana? Käännytellä ihmisiä satanismiin ja Venäjän  tahallinen ärsyttäminen kenties? On esitetty toiveita Pohjolan valon ennustusta levittävien tyyppien keskuudessa, että Suomen rajat tulisi olla isommat ja että osa Ruotista ja osa Venäjästä kuuluisi Suomelle. Miten muuten tämä olisi mahdollista kuin sodan kautta sopii miettiä.


Toiset jotka levittävät Pohjolan Valo ennustusta on jotain epämääräistä johon liitetty new age aatetta ja joka on täysin lapsen kengissä olevaa "henkisyyttä" ja joita ei yhtään haittaa natsi- ja satanismi propaganda. Myöskään Pekka Ervastilaisia ei oikeasti kiinnosta Blavatskyn oikeat sanomiset ja kirjoitukset vaan ainoastaan Ervastin sanominen Pohjolan Valosta.


Mitään Valoa tuskin tulee tästä kansasta jossa melkein puolet väestöstä ovat mielenterveysongelmaisia. On todettu monessa uutisessa että 40 % suomen kansasta on mt-ongelmaisia.


Jonkun maahanmuuttajan ja karuissa olosuhteissa eläneen Itä-Eurooppalaisen mielestä Suomi voi tuntua hyvältä maalta. Kuten aiemmissa blogipostauksissani on kerrottu, SUPO on tutkinut satanisteja ja todennut, että kyseessä on pienen marginaaliryhmän ja ressukoiden yhteenliittymä. Kirjoja näkyy julkaistavan eri nimimerkeillä kuten myös Siitoinin aikaan mutta todellisuudessa kannattajia ei ole paljoakaan.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit