En ole postitanut ja päivittänyt blogiani vähään aikaan ja niin aion jatkaa toistaiseksi. Syy siihen on se, että tietyt ihmiset jotka blogiani seuraavat saavat päähänsä ja mieleensä matkia kirjoituksiani ja alkaa väittämään heidän itsensä olevan Valaistuneita, Mestareita, vapaa karmasta, Valotyöntekijöitä jne yms. Nämä tyypit heti seuraavassa fb postauksessaan lähettävät egoistisia juttuja tai jopa nationalistista juttua Suomesta jne yms.


Olen yrittänyt ymmärtää mikä saa ihmisen tekemään mitään vastaavaa kuten yllä kerrottu kunnes vastaan tuli tämä meme:





Matkijoille tiedoksi nyt sellainen, että jos on saavuttanut edes jotain Valaistumisen tai Itsensä Oivaltamisen (Self Realization) asteita jota voidaan myös kutsua Samadhiksi, Consciousness Bliss Absolute, Sat Cith Ananda jne niin siinä tajunnantilassa ei ole ajatuksia, mieltä eikä ruumista vaan kaikki on puhdasta tietoisuutta. Ei ole samaistumista kroppaan, mieleen tai ajatuksiin. Saattaa kuulosta kliseiseltä, mutta itse voin mennä tuohon tajunnantilaan tietoisesti ja pysyä siinä tilassa vaikka kolme päivää tai vaikka viikon. Tällaista en ole huomannut enkä havannoinut matkijoissa. 


Henkisissä traditioissa ja myös ulkomaisissa New Age piireissä harjoitetaan itsekontrollia (self-discipline) mutta Suomessa tämäkin on käännetty päinvastaiseksi ja mainostetaan opetuksia seksistä. Seksistä luopuminen tapahtuu evoluution kautta ja siitä ettei samaistuta kroppaan ja hallitaan eläimellisiä haluja kuten syöminen, juominen ja seksi. Eläin ei osaa katua tekojaan, mutta ihminen pystyy opettaa monet henkiset opettajat. Suomessa ei ole henkistä kulttuuria.


Ja tämä meme vielä julkaistavaksi:





Bhagawan Lovingly Explains...

"The majority of mankind are so much captivated by sense-objects that they cannot think of any higher ideal; they have weakened themselves so much that they do not realize the slave-like condition of their minds.

Therefore the Gita says: "Few among thousands of such slaves of passions and desires seek freedom, while others take delight in slavery; and few among thousands of such seekers after freedom persevere until the emancipation of the soul and spiritual perfection are attained."

No one can force another to become spiritual by making him swallow, as it were, the pill of spirituality. Spiritual unfoldment is brought about by the evolution of the inner nature of the apparent man.

The desire to know the Spirit must arise spontaneously in the human mind, and when that desire shall have grown sufficiently strong, it will force man to discriminate Spirit (consciousness) from matter (names and forms), the eternal from the non-eternal, truth from untruth."

Love All, Serve All, Pray All. 

(AMRIT VANI)






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit