ParaNet, Jani Lassila ja Salatieteiden Suomi – Esoteerinen ja okkultti Turku -kirja


Kirjoitin tuon edellisen blogi artikkelin kirjasta Salatieteiden Suomi – Esoteerinen ja okkultti Turku


https://bluelotus01.blogspot.com/2024/06/julkaisema-artikkeli-kirjasta.html


Kirjassa on erillinen kappale aiheesta ParaNet ja Jani Lassila ja selvennän ja tarkennan  nyt tässä miten asiat ovat oikeasti menneet kun asiasta kirjoitellaan kirjoihinkin.


Jani Lassilaa on haastateltu ja hän ei ole edes ollut tietoinen, että kirjaan kirjoitetaan erillinen kappale hänen sanomisistaan, mutta on ajatellut, että jotain juttua kirjaan tulee hänen kertomistaan aiheista.


Kirjassa kerrotaan seuraavasti, sitaatti kirjasta: "ParaNetin kohtaama epäonni jatkui myös uuden hallituksen aikana. Lassilalle oli eroamisensa jälkeen jäänyt haltuun ParaNetin arkisto, joka sisälsi muun muassa kenttätutkimusryhmän keräämiä spontaanitapauskertomuksia, aineisto Psykobiofysiikan Instituutin kokeista sekä yhdistyksen postituslistan jäsenluettelon. Lassila oli sopinut ParaNetin silloisen sihteerin kanssa, että tämä tulisi noutamaan arkistoaineistot Helsingistä. Hieman ennen kuin sihteerin oli määrä saapua noutamaan aineistoja ne joutuivat ilkivallan kohteeksi. Mielenterveysongelmista kärsinyt henkilö murtautui Lassilan kellarivarastoon, josta hän anasti ParaNetin arkistoaineiston. Psykoosiin sairastunut henkilö koki aineiston uhkaavaksi ja päätti lopulta tuhota sen."


Juttu meni niin, että Jani Lassila asui luonani noin komisen kuukautta jolloin sain tarpeekseni hänestä. Hän oli kirjoitellut nettiin kaiken maailman törkeyksiä josta hänet varmasti muistetaan ja jota en nyt tähän kirjoita. Hän kuului myös jonkun perustaman ryhmään jonka nimi oli Anti-Hörhöt ja siellä ryhmässä haukuttiin avoimesti new age tyyppejä ja rajatiedon harrastajia, Myös muiden ParaNettiläisten julkaisemilla nettisivuilla avoimesti lytätään New Age tyyppejä ja kirjoitellaan että se on New Age vapaa vyöhyke. ParaNet keräsi aineistoa ja kokemuksia henkilöiltä joita sitten haukkuu joka on omituista toimintaa.


Tuo Paranetin arkisto oli asunnossani ja siihen ei kuulunut kuin noin viisi kappaletta joidenkin lähettämiä ufo ja rajatieto kokemuksia. Lisäksi arkistoon kuului useita kansioita joihin oli ainoastaan printattu  nettiartikkeleita joita jokainen voi vapaasti lukea netistä, enkä näe mitään aihetta miksi niitä pitäisi arkistoida. Arkisto ei ollut mitenkään suuri ja joku onneton oli lähettänyt UFO kokemuksistaan omaa agendaansa ParaNetin henkilöille joille ei varmastikaan kannata paljastaa mitään tietoja. Revin ja silppusin nuo muutamat kirjeet. Kun asiaa nyt paisutellaan niin minulle kuuluisi lähinnä antaa mitali teostani. :-) Kuitenkin asiat olivat menneet siihen pisteeseen, että oli mahdotonta jatkaa Janin asumista luonani ja pakkasin hänen tavaransa ja aloin siirtämään niitä rappuun ja ulos. Naapurini rouva Sandin, noin 70 vuotias höperö vanhus, joka kärsi mielenterveysongelmista ja muun muuassa väitti ja uskoi olevansa Suomen presidentti, näki että rapussa on tavaraa ja hän tarjosi Janille porkkanaa ja persikkaa ja sanoi että hän voi auttaa ja pitää Janin tavaroita luonaan johon Jani kai sitten oli suostunut. Osa tavaroista ja arkistosta oli siirretty naapurini kellarikoppiin. Kului muutama päivä ja en oikein tiedä mitä kaikkea oli tapahtunut kun Jani oli mennyt hakemaan tavaroitaan naapuriltani. Naapuri oli kieltäytynyt antamasta aineistoa ja oli sanonut, että ne pitää tuhota jolloin jotain käsirysyä tai vastaavaa varmaan tapahtunut kun naapuri oli soittanut Securitaksen vartijat paikalle, Jani itse oli murtautunut naapurin kellarikoppiin ja ottanut aineistoa sieltä. Minä en ollut sanonut naapurilleni mitään asiasta ja Universumi varmaan on ollut sitä mieltä että aineosto pitää tuhota sillä eihän se kuulu tuollaisten käsiin jotka keräävät aineistoa ja perään haukkuvat. Jani oli myös jo erotettu ParaNetiistä törkykirjoittelunsa vuoksi, mutta hän ei suostunut hyväksymään asiaa vaan jatkoi ParaNetin toimintaa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja häntä ei olisi erotettu. Asiasta on myös kirjoteltu runsaasti julkisesti nettiin ja nyt myös siis kirjaan joten on paikallaan selventää nämä seikat. Henkisyys ja omat kokemukset eivät tarvitse tieteellistä tutkimusta ja jokainen voi hankkia omia kokemuksia esim. meditoimalla.


Tästä on 20 vuotta aikaa kun kaikki tuo on tapahtunut ja vieläkin sitä puhutaan.


Haluan vielä kertoa, että ei tuo Jani Lassilan oma toimintakaan kovin tervettä ole ollut, sillä kun erosimme ja heitin hänet ulos asunnostani hän alkoi stalkkaamaan minua vuosiksi. Kymmeniä tekstiviestejä ja emaileja hän lähetteli ja olin lähinnä reagoimatta niihin. Hän myös alkoi käymään teosofisen seuran luennoilla tarkoituksenaan ilmeisesti toiveena nähdä minut siellä. Tämän blogin nimi on Blue Lotus ja olen sillä nimimerkillä kirjoittanut nettiin joitakin juttuja niin Jani oli mennyt laittamaan sinisen lootuksen kuvan facebookin profiilikuvaksi hänen pseudonyyminsä Paul Aaltonen facebookiiin. Jani tiesi asioistani myös sen kautta että postittelin facebookiin juttuja elämästäni. Olen kertonut tässä blogissa, että menin naimisiin muslimin kanssa. Jani kun kuuli tästä hän julkaisi facebookissa päivityksen, että hän on käynyt nyt moskeijassa tutustumassa muslimeihin. Tämän seurauksena poistin Janin ja bannasin hänet facebook kavereista. Kului pari kuukautta ja sain Janilta tekstiviestin, että nyt hän on tutustunut johonkin musliminaiseen ja on mahdollisesti menossa naimisiin tämän kanssa. Jani oli tutustunut Indonesialaiseen muslimiin ja hän meni tilaamaan matkan Indonesiaan ilman naisen suostumusta ja nainen ei olisi halunnut tavata Jania. Nainen oli myös pyytänyt Jania lähettämään rahaa hänelle johon Jani oli suostunut. Tällainen toiminta vaikuttaa lähinnä epävakaan persoonan toiminnalta. Tämän halusin vielä selventää.


Nykyään olemme Jani Lassilan kanssa ihan hyviä kavereita ja itse asiassa Jani on nyt taas asunut luonani jo kaksi kuukautta sillä hänen asuntonsa tehdään putkiremonttia kolmen kuukauden ajan ja hänellä ei ole muuta paikkaa mihin mennä. Olemme kumpikin antaneet anteeksi koko tapahtuman ja olemme kavereita. Kuten olen kertonut elän selibaatissa ja olen kohta ollut kolme vuotta selibaatissa ja seksi ei tule edes mieleen, että mistään romanssista ei ole kyse. Jani ei ole ainoa exä joka stalkkaamista on tehnyt ja tekee edelleen sillä kolme muuta exääni soittelee minulle lähes viikoittain vaikka tietävät selibaatistani. Jokainen voisi kuitenkin kunnioittaa vakaumustani ja selibaatti syntyy spontaanisti meditoinnin ja Itsen oivalluksen myötä, että mistään kurista ja kieltäytymisestä ei ole kyse. Olen tätäkin asiaa käsitellyt tässä blogissani.

 

Kirjan Salatieteiden Suomi – Esoteerinen ja okkultti Turku kirjan kirjoittajat ovat myös hakeneet stipendiä Rajatiedon yhteistyöltä ja he ovat saaneet stipendin ja hakemuksessa ei ole kerrottu kirjasta muuta kuin kirjan nimi mihin stipendiä haetaan. Mikäli tiedossa olisi olut että kyse on satanismista ja saatananpalvonnasta niin stipendiä tuskin ei olisi annettu.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit