Olen aiemmin yrittänyt puuttua erään henkilön toimintaan missä hän stalkkaa kirjoituksiani ja blogipostauksiani ja sen jälkeen puhuu niistä ja esittää niitä omina kokemuksinaan ja tietoinaan.


Aiemmat kirjotukset hänestä blogissani löytyy:


https://bluelotus01.blogspot.com/2024/01/henkinen-sumutus-huijareita-henkisissa.html


https://bluelotus01.blogspot.com/2024/03/i-came-across-this-picture-that-reads.html



Nyt hän on postannut fb profiiliinsa, että joku toinen enkelihoitaja on haukkunut häntä ja uhkaa häntä taas kunnianloukkaus syytteillä. Minäkin haluaisin tehdä rikosilmoituksen hänestä koska stalkkaamiseni ei näy muuten loppuvan. Epäilen vahvasti ko. henkilöllä olevan mielenterveysongelma koska epävakaaseen persoonallisuushäiriöön kuuluu toiminta jossa oma elämä eletään toisten kokemuksien kautta ja mistään ei oteta vastuuta. Välillä hän uhoaa ja sanoo olevansa voimakas ja nyt taas on eri ääni kellossa jolloin hän sanoo olevansa herkkä pienen lapsen äiti. Mielialanvaihtelua ainakin esiintyy hänen kirjoituksissaan.


Hän väittää ihmisten olevan kateellisia hänelle. Minulla ei ainakaan ole minkäänlaista kateuden tunnetta häntä kohtaan vaan sääliä ja suhtaudun häneen mt-ongelmaisena.


Hän ei näköjään tajua mitenkään lopettaa stalkkaamistani joten toivon että tämä kirjoitus siihen lopultakin johtaa ja hän lopettaa matkimiseni. Lisäksi ottaen huomioon tuon miten hänestä puhutaan julkisuudessa suomi24 foorumissa (joihin keskusteluun löytyy linkki muista linkeistä), niin todella syytä lopettaa ja ottaa vastuuta sanoistaan ja tekemisistään. varsinkin kun on jatkuvasti tilanteissa missä häntä "haukutaan". Lisäksi hän tuon tuosta puhuu Suomen "erinomaisuudesta" joka on täyttä bullshittiä


Hänen kertomansa energiapäivitykset eivät ole mitään kollektiivisissa energioissa tapahtuvia vaan hänen omiaan. Esimerkiksi kesäpäivänseisauksen aikaan oli aivan mahtavat rakkauden energiat ja hän kertoi tuolloin, että hän itkee ja suree,


Luepa ajatuksella vielä tämän postauksen memet.


















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit